Lisävarusteet

Lisävarusteet

Tuotteita yhteensä 5 kpl
thule_kattotelineet.jpg&width=280&height=500

Kattotelineet

Kestävyyttä, varmuutta ja turvallisuutta
Thulelle ensisijaista on turvallisuus – niin kuljettajan kuin muidenkin. Thulen asennussarjalla varmistat, että kattoteline kiinnittyy autoon turvallisesti ja varmasti. Thule Test Centerissä™ kattotelineet hyväksytään virallisesti vasta, kun ne ovat..
thule_suksiboksi.jpg&width=280&height=500

Kuljetusboksit

Katolle vai vetokoukkuun – tai miksei molempiin?
Thulen kuljetuslaatikot auttavat sinua pitämään vaivattomasti kaiken tarvittavan mukana matkoillasi. Valitse erityisen turvallinen kuljetuslaatikko tai suuremmille tavaroille sopiva kuormakori. Saatavilla on myös vetokoukkuun kiinnitettävä kuljetuslaatikko..
Lisavalot&width=280&height=500

Lisävalot

Lisävalot
Hinta: 99.00 €
thule_pyorateline.jpg&width=280&height=500

Pyörätelineet

Hanki autoosi täydellinen polkupyöräteline
Henkilöautoihin tarkoitettujen Thule-polkupyörätelineiden ansiosta voit tehdä pyöräretkiä yhtä lailla takamaiden syrjäteillä kuin kaukana kotoa kesyttämättömän luonnon helmassakin. Henkilöautoihin tarkoitettuja Thule-polkupyörätelineitä on saatavana esimerkiksi..
thulevetokoukkuboksit.jpg&width=280&height=500

Vetokoukkukuljetusboksit

Lisätilaa lisävarusteilla
Kun kaikki tärkeä pitää saada mukaan, vetokoukkuun kiinnitettävä Thule-kuljetuslaatikko antaa mukavasti lisätilaa. Valikoimassa on sekä kannettomia että kannella tai suojapussilla varustettuja ratkaisuja, jotka antavat lisäsuojaa säältä. Ja kun laatikkoa ei tarvita, se on helppo..