Kuvateksti

Nouse esilämmitettyyn autoon ja nauti Webasto-lisälämmittimen eduista. Nouse hyvillä mielin autoon, jonka ikkunat eivät ole jäässä, ja nosta autosi arvoa Webasto-lisälämmittimellä
Webastot asentaa Autosähkö Oy Forssa 050-3785791 Leksa
kysy tarjousta
käyttölaitteet alkaen 99€

NYT UUDET SKODA, FORD YM EURO AUTOT  ALKAEN KELLOASENNUKSELLA 1590
Webasto ThermoConnect -lämmitinohjaus on helppo ja monipuolinen
Webasto ThermoConnect -lämmitinohjaus toimii kätevällä mobiilisovelluksella, joka on helppokäyttöinen ja selkeä.
Selkeällä Webasto ThermoConnect -sovelluksella ohjaat autosi lämmitystä vaivattomasti.

Webasto ThermoConnect muuttaa älypuhelimesi käteväksi ja reaaliaikaiseksi lämmittimen kaukosäätimeksi, joka tekee Webasto-lämmittimen ohjaamisesta helppoa ja joustavaa. Helppokäyttöisellä ThermoConnect-sovelluksella käynnistät lämmityksen yhdellä painalluksella ja voit ajastaa valmiiksi useampia lämmityksiä oman aikataulusi mukaan.

Lämmityksen ohjauksen lisäksi Webasto ThermoConnect -sovelluksella voit tarkkailla myös autosi sisälämpötilaa ja akun varaustasoa. Jos sisälämpötila näyttää sovelluksen mukaan sopivalta, ei lämmitystä välttämättä tarvitse edes aloittaa. Näin vältät turhat lämmityskerrat ja säästät siten autosi akkua ja polttoainetta.

Webasto ThermoConnect -kokonaisuus sisältää myös ajoneuvon paikannuspalvelun, joten näet reaaliaikaisesti, missä autosi on. Paikannuspalvelu on erityisen kätevä silloin kun et itse muista tai tiedä, missä auto on parkissa, tai varkaus- ja väärinkäyttötilanteissa.

Webasto ThermoConnectin edut pähkinänkuoressa

+  Helppo lämmitinohjaus älypuhelimella tai tabletilla
+  Toimii datayhteyden välityksellä, ajoneuvon etäisyydellä ei väliä
+  Voit ajastaa valmiiksi useita eri lämmityksiä
+  Ajoneuvon paikannusominaisuus
+  Akun jännitevalvonta
+  Auton sisälämpötilan seuranta
+  Ilmainen sovellus ladattavissa App Storesta ja Play Kaupasta
+  Voidaan täydentää kätevällä ajopäiväkirjatoiminnolla (119,40 €/vuosi)

Kun asennutat autoosi ThermoConnect-ohjainyksikön ja rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, saat palvelun ensimmäiset 12 kk käyttöösi ilmaiseksi! Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelu on edelleen erittäin edullinen; vain 34,99 € vuodessa (sis. alv 24 %).

ThermoConnect-palvelu on voimassa 12 kuukautta ja peruttavissa milloin vain. Palvelun käyttöönotto edellyttää Webasto ThermoConnect -ohjainyksikön asennusta autoon. Ohjainyksikkö ja sen asennus eivät sisälly palvelun hintaan